Ons verhaal

In 2015 gingen we van start met houtbewerking met handgereedschappen. Gedurende enkele jaren hadden we een atelier in Leuven, waar meer dan 400 enthousiaste cursisten de lessen Traditionele Houtbewerking volgden.

De coronacrisis dwong ons echter een andere weg in te slaan. Hier groeide het idee om het cursusaanbod volledig te verfilmen en via een online platform aan te bieden. De eerste reacties zijn fantastisch!

We hopen jullie de volgende jaren dan ook verder te mogen bezielen met de 'houtmicrobe' via een groeiend aanbod online workshops & masterclasses!

Herman Van Looveren
Herman Van Looveren

Herman Van Looveren - houtbewerker

Naast een carrière van bijna 30 jaar in de IT-sector is Traditionele Houtbewerking met handgereedschappen al langer een passie. De uitgebreide verzameling historische gereedschappen komt dagelijks tot leven in het atelier.

Naast een passie voor alles wat met houtbewerking of oude gereedschappen te maken heeft, vind je mij in mijn vrije tijd terug achter het fornuis, in de tuin of met kaart en kompas in de Ardense bossen om samen met Katrien te genieten van de rust en de natuur.

Katrien Mertens

Katrien Mertens - co-founder

10 jaar bij de bank en enkele jaren de sociale sector, maar het creatieve begon te kriebelen. Samen met Herman creëert Katrien unieke meubels en zorgt ze voor het verfilmen van de workshops.

Daarnaast heeft Katrien een passie voor tuinieren, bakken, lezen en tekenen.

Katrien Mertens

Very little is needed to make a happy life;
it is all within yourself, in your way of thinking.

- Marcus Aurelius -

Website & Online Learning Platform carefully handcrafted by ✯✯✯ Nodefalcon.com

© 2024 - Herman Van Looveren & Wood by Wood bv - all rights reserved

Algemene voorwaarden - Privacy verklaring

Beheer cookie instellingen